0739.855.077 / 0727.816.700

Ce este Ayurveda?

Ayurveda este un vechi sistem indian de Medicină. Ayurveda înseamnă „știința vieții”.
Medicamentul modern tinde să se axeze pe gestionarea bolilor, dar Ayurveda oferă cunoștințele despre cum să se prevină bolile și cum să fie eliminata cauza rădăcină dacă apar. Scopul sistemului de medicamente Ayurvedice este de a proteja sănătatea persoanelor, îmbunătățind totodată longevitatea lor.

Ayurveda nu este doar un sistem de vindecare, dar este mult mai mult decât atât. Este un ocean vast de înțelepciune, care este conceput pentru a ajuta oamenii să rămână sănătoși în timp ce realizează întregul potențial uman.

Charak Samhita (text antic Ayurvedic) explică frumos scopul Ayurveda: „Scopul Ayurveda este de a proteja sănătatea unui individ sănătos și de a atenua afecțiunile bolnavului”.

Dumitru Mihaela Elena

Consultant Ayurveda

Ayurveda in Romania

Planeta Ayurveda colaboreaza cu doamna Dumitru Mihaela Elena , avand in vedere disponibilitatea sa de a promova produsele sale pe bază de plante din România și din împrejurimi. Ea este o cunoscatoare entuziastă și pasionată a ierburilor ayurvedice, remedii naturiste, terapii - o pasiune pe care a dezvoltat-o timp de 20 de ani.

Doamna Dumitru Mihaela Elena este licențiată în biochimie și depoluarea tehnologiilor. De asemenea, este formator în managementul proiectelor europene. Are o legătură foarte puternică cu natura și în fiecare an studiază și colectează plantele din țara ei, România.

În 2014, a suferit de o problemă de sănătate și după ce a citit despre Planeta Ayurveda, i-a scris doctorului Meenakshi Chauhan, care i-a recomandat remediile pe bază de plante de pe Planeta Ayurveda, iar Mihaela și-a restabilit sănătatea. Are o pasiune pentru Ayurveda și, de asemenea, a tradus cartea doctorului Vikram Chauhan, care popularizează calitățile minunate ale acestei înțelepciuni străvechi, care este Ayurveda.

Cartea o puteti descarca aici.

Pentru a-și îmbunătăți cunoștințele despre Ayurveda, Mihaela a participat la cel de-al doilea si al treilea atelier Ayurvedic al companiei Planet Ayurveda, desfășurat la Rishikesh si in Chandigarh, India. Are un interes deosebit pentru Ayurveda și vrea să contribuie la societate răspândind cunoștințe despre Ayurveda.

Am ales-o pentru a oferi produsele noastre pe bază de plante oamenilor din România și este recunoscătoare pentru oportunitatea de a contribui la răspândirea acestor cunoștințe. A făcut produsele disponibile în România și este distribuitor autorizat al Planet Ayurveda în România.

Pacienții se pot coordona cu doamna Dumitru pentru achiziționarea produselor Planet Ayurveda si pot obtine de la medicii nostri, consultatiile necesare. Avem un singur obiectiv ca oamenii din România să se bucure de beneficiile Ayurveda și să foloseasca produsele pentru sănătate ale acestei științe antice.

Medicii nostri din India sunt prezenti si pot fi consultati aici: